LinkedIn Werken bij Hofmeier | Dé professional in consultancy | Hofmeier.nl
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Onze uitgelichte vacatures


  Bel onze recruiter

  Sabrine de Ruijter

  Maak iedere dag het verschil
  Hofmeier is een bevlogen organisatie met meer dan 130 interim professionals en consultants in vaste dienst. Samen met onze opdrachtgevers maken we iedere dag het verschil. Waar het eerst vooral ging om het puur invullen van de financiële functie, draait het nu om het bieden van totaaloplossingen. De cijfers zijn net zo belangrijk als het verhaal…achter de cijfers! Door onze betrokken en resultaatgerichte manier van samenwerken hebben we inmiddels een sterke relatie opgebouwd met profit en non-profit organisaties in verschillende sectoren.

  Je krijgt de kans om je breed te ontwikkelen en zo een basis te leggen voor een succesvolle carrière met passie voor ons vakgebied, afwisselend werk en ruimte voor ontwikkeling. Ben jij een ‘Echte Hofmeier’? Die expert, doorzetter en aanpakker met passie voor het financiële vak en mensen. Neem contact met mij op: 06 58 98 44 14. Ik praat je bij over jouw mogelijkheden binnen Hofmeier en beantwoord al je vragen. Ik denk graag met je mee. Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team! 

  Sabrine de Ruijter
  Recruiter