LinkedIn Vacature Managing Consultant Hofmeier - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature Managing Consultant Hofmeier

  Contracttype: Bepaalde tijd (met uitzicht op vast)
  Salarisindicatie: € 5.800,- per maand (afhankelijk van jouw niveau en ervaring)
  Werkervaring: 6-7 jaar
  Opleidingsniveau: HBO/WO
   
  Heb jij ervaring als managing consultant en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij gesprekspartner op directie niveau? Vind je het leuk om een team coachen én samen resultaten behalen?

  Wat ga je doen?

  Als Managing Consultant leid jij verschillende adviestrajecten, waarbij je op strategische en tactisch niveau opereert in de organisatie van de klant. Daarnaast weet je moeiteloos uitdagingen van de klanten te begrijpen en kom je snel met oplossingen. Verder geef je zelfstandig advies en managet (deel)projecten. Door jouw enthousiasme ben je in staat om nieuwe leads te creëren, waarmee je  het netwerk steeds verder uitbreidt. Daarnaast help je jouw collega’s binnen het team om zich verder te ontwikkelen door middel van coaching.

  Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring als consultant bij een (strategisch) adviesbureau of ervaring in een vergelijkbare rol binnen één van de sectoren Woningcorporaties, Public of Handel Industrie en Dienstverlening.
  • Met jouw inhoudelijke kennis en inzicht in mensen en cijfers, kun je uitstekend de vertaling maken tussen strategie en operatie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met strategievorming, innovatieprocessen, werken met software voor BPM; bijvoorbeeld ARIS, Mavim Rules of MS Visio
  • Je hebt een groot relatienetwerk en krijgt er energie van deze te blijven uitbreiden.
   

  Jij & Hofmeier

  Hofmeier is een Interim & Consulting organisatie. Naast het Interim werk is Consulting groeiend. De ambitie ligt er om dit uit te breiden en nog succesvoller te maken. Aan jou de taak om dit aan te jagen. Vanwege jouw ervaring als managing consultant ben je in staat om Hofmeier Consulting naar een hoger niveau te tillen. Jij ziet wat er speelt binnen Hofmeier en bij onze relaties en kan hier vertaalslagen in maken.

   

  Over Hofmeier

  Hofmeier begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Het spreekt voor zich dat een passend salaris en een leaseauto onderdeel zijn van onze aanbieding. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team sectorspecialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staan. Tijdens de intern georganiseerde trainingen en kennisbijeenkomsten wordt de kennis en ervaring onderling gedeeld. Hofmeier ondersteunt je in je ontwikkeling in een vast dienstverband. Er is een intern opleidingsprogramma afgestemd op je loopbaanmogelijkheden, functies en benodigde competenties binnen Hofmeier.

   

   

  Sollicitatieformulier