LinkedIn Vacature Controller Onderwijs - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature Controller Onderwijs

  Contracttype: Bepaalde tijd (met uitzicht op vast)
  Salarisindicatie: € 5.000,- per maand (afhankelijk van jouw niveau en ervaring)
  Werkervaring: 5-6 jaar
  Opleidingsniveau: HBO/WO
   
  De sector Onderwijs is enorm divers. Van primaire onderwijsinstellingen tot wetenschappelijke onderwijsinstellingen, waarbij jij jouw kennis van financiën inzet.

  Ben jij analytisch scherp, in staat om mensen te verbinden en weet je problemen tot de kern op te lossen? Dan zoeken wij jou!

  Welke reis ga je met onze opdrachtgevers maken?

  • Je draagt actief bij aan het soepel laten verlopen van de Planning & Control cyclus, in nauwe samenwerking met het CvB.
  • Je bewaakt de doelstellingen uit de meerjarenbegroting en weet ze te vertalen naar korte termijn planning.
  • Je stelt in samenwerking met de bestuurder en/of schoolleiding de formatie begroting op.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de accountant en andere externe betrokkenen.
  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd de leden van het CvB.

  Wat neem je aan bagage mee?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting Finance & Control (Bedrijfseconomie), Accountancy of Bedrijfskunde aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor.
  • Je weet complexe vraagstukken te ontrafelen naar eenvoud.
  • Je bent in staat om op alle niveaus binnen de organisatie de verbinding aan te gaan en draagvlak te creëren.
  • Je voelt goed aan hoe de politieke verhoudingen in de organisatie liggen.

  Meer dan cijfers

  Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van financiële sectorspecialisten binnen het onderwijs, waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staat. Of het nu gaat over capaciteits- of adviesvraagstukken. Wij vormen een team met onze opdrachtgever door aan structurele oplossingen te werken. Die dragen immers bij aan het reduceren van de kosten en het houden van grip op de besturing van de onderwijsinstellingen.

   

  Over Hofmeier

  Hofmeier begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Het spreekt voor zich dat een passend salaris en een leaseauto onderdeel zijn van onze aanbieding. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team sectorspecialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staan. Tijdens de intern georganiseerde trainingen en kennisbijeenkomsten wordt de kennis en ervaring onderling gedeeld. Hofmeier ondersteunt je in je ontwikkeling in een vast dienstverband. Er is een intern opleidingsprogramma afgestemd op je loopbaanmogelijkheden, functies en benodigde competenties binnen Hofmeier.

  Wat bieden wij jou

  Ontwikkeling – Een training Excel voor gevorderden, effectief communiceren of Power BI. Een kleine greep uit de diverse trainingen die de Hofmeier Academy aanbiedt. Er zijn online trainingen te volgen, op momenten die voor jou het beste uitkomen. Tijdens de live trainingen op kantoor kun je de interactie en verbinding met jouw collega’s weer opzoeken.

  Impact maken – Door de persoonlijke aanpak en kennis van zaken, maken Hofmeiers het verschil! Met jouw oplossingsgerichte mindset heb je snel door wat een organisatie nodig heeft en ga je graag het gesprek aan voor een beter resultaat.

  Events – Buiten werktijd zoekt Hofmeier ook de verbinding:

  • Zo is er jaarlijks de Hofmeier Zomeravond, waarbij de gesprekken met collega’s niet over cijfers hoeven te gaan 😉.
  • Een populair evenement is de Hofmeier Connect. Tijdens deze bijeenkomst komen opdrachtgevers en professionals samen om een inspirerende sessie met sprekers bij te wonen en de dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.
  • Hoe leuk is het dat er ieder jaar een kerstfeest wordt georganiseerd waarbij ook de partner van de professional is uitgenodigd! Ook aan de jongste Hofmeier telgen wordt gedacht; Sinterklaas weet het kantoor van Hofmeier steeds weer te vinden.
  • Binnen de sectoren worden er ook activiteiten georganiseerd om zo de team spirit hoog te houden. Denk daarbij aan een padel clinic, tennistoernooi of een kookcursus.
   

  Sollicitatieformulier