LinkedIn Vacature Business Controller / Strategisch Adviseur Public | Hofmeier
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature Business Controller / Strategisch Adviseur Public

  Contracttype: Bepaalde tijd (met uitzicht op vast)
  Salarisindicatie: € 5.800,- per maand (afhankelijk van jouw niveau en ervaring)
  Werkervaring: 4-5 jaar
  Opleidingsniveau: HBO/WO
   
  Wil je fungeren als sparringpartner bij diverse Gemeenten en vind je het belangrijk om te werken in een dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!
  Het gaat niet alleen om de cijfers, jij bent juist in staat om de analyse en het verhaal achter deze cijfers te vertellen. Je verdiept je in het beleid en weet zo lastige casuïstieken in de juiste (politieke) context te plaatsen en concrete voorstellen te doen. Denk bijvoorbeeld aan de decentralisaties of regionale samenwerkingsverbanden, maar ook de coördinatie en optimaliseren van Planning & Control cyclus.  

   

  Wat ga je dan doen?

  Adviseren van de ambtelijke organisatie. Daarbij adviseer je, gevraagd én ongevraagd de directie, gemeentelijk management en het college B&W. Jij bent dé gesprekspartner als het gaat om het geven van financieel- bedrijfsvoeringsadvies op strategisch niveau. Je signaleert knelpunten en draagt bij aan de oplossingen in de werkprocessen over bestuurlijke en financiële aspecten van de P&C cyclus.

  Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding
  • Je bent bekend met de overheidsfinanciën en de (bestuurlijke) processen
  • Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  • Je signaleert ontwikkelingen op je vakgebied, constateert de impact op de organisatie en creëert draagvlak voor deze nieuwe ontwikkelingen
  • Je bent analytisch en communicatief sterk
   
   

  Over Hofmeier

  Hofmeier begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Het spreekt voor zich dat een passend salaris en een leaseauto onderdeel zijn van onze aanbieding. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team sectorspecialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staan. Tijdens de intern georganiseerde trainingen en kennisbijeenkomsten wordt de kennis en ervaring onderling gedeeld. Hofmeier ondersteunt je in je ontwikkeling in een vast dienstverband. Er is een intern opleidingsprogramma afgestemd op je loopbaanmogelijkheden, functies en benodigde competenties binnen Hofmeier.

  Wat bieden wij jou?

  Ontwikkeling – Een training Excel voor gevorderden, effectief communiceren of Power BI. Een kleine greep uit de diverse trainingen die de Hofmeier Academy aanbiedt. Er zijn online trainingen te volgen, op momenten die voor jou het beste uitkomen. Tijdens de live trainingen op kantoor kun je de interactie en verbinding met jouw collega’s weer opzoeken.

  Impact maken – Door de persoonlijke aanpak en kennis van zaken, maken Hofmeiers het verschil! Met jouw oplossingsgerichte mindset heb je snel door wat een organisatie nodig heeft en ga je graag het gesprek aan voor een beter resultaat.

  Events – Buiten werktijd zoekt Hofmeier ook de verbinding:

  • Zo is er jaarlijks de Hofmeier Zomeravond, waarbij de gesprekken met collega’s niet over cijfers hoeven te gaan 😉.
  • Een populair evenement is de Hofmeier Connect. Tijdens deze bijeenkomst komen opdrachtgevers en professionals samen om een inspirerende sessie met sprekers bij te wonen en de dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.
  • Hoe leuk is het dat er ieder jaar een kerstfeest wordt georganiseerd waarbij ook de partner van de professional is uitgenodigd! Ook aan de jongste Hofmeier telgen wordt gedacht; Sinterklaas weet het kantoor van Hofmeier steeds weer te vinden.
  • Binnen de sectoren worden er ook activiteiten georganiseerd om zo de team spirit hoog te houden. Denk daarbij aan een padel clinic, tennistoernooi of een kookcursus.
   

  Sollicitatieformulier