LinkedIn Vacature Projectcontroller Bedrijfsleven - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature Projectcontroller Bedrijfsleven

  Contracttype: Bepaalde tijd (met uitzicht op vast)
  Salarisindicatie: € 5.800,- per maand (afhankelijk van jouw niveau en ervaring)
  Werkervaring: 3-4 jaar
  Opleidingsniveau: HBO/WO
   
  Binnen de rol van projectcontroller ben jij de businesspartner op onze (inter)nationale projecten. Door de juiste verbindingen aan te gaan, vinden er tijdige rapportages plaats en voorzie je het volledige project team van de juiste informatie.

  De functie

  In je rol als sparringpartner denk je vooruit. Je vertaalt de ontwikkelingen in de markt naar strategie, zodat je directie en management hierin kunt adviseren. Je hebt een brede interesse, de wil én de competenties om in korte tijd het hele bedrijf van onze opdrachtgevers en haar markt te doorgronden. Bij Hofmeier vormen we een team met onze opdrachtgevers door samen te werken aan structurele oplossingen. Zoals kosten reduceren, zorgen voor grip op de bedrijfsvoering en het bedrijf toekomstbestendig maken.

  Enkele voorbeelden van werkzaamheden die we verrichten zijn:

  • Opzetten en inrichten van de financiële projectorganisatie 
  • Klankbord voor het project management team
  • Opstellen en analyseren van de periodieke financiële rapportage   
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over financieel gerelateerde onderwerpen die van belang zijn voor het project
  • Signaleren van risico’s op het gebied van financiële contractuele verplichtingen 
  • Ontwikkelen en opzetten van de forecast met als doel de risico’s te beheersen
  • Het financiële- en risico management van de toegewezen project(en) / aanbestedingen
  • De controle dat het project binnen de goedgekeurde begrotingen blijft
  • Het naleven van alle wet- en regelgeving gedurende het project
  • De contacten met de juridische afdeling voor eventuele afwijkingen in het contract of de wijzigingen die correct worden verwerkt en opgevolgd

  Meer dan cijfers

  Wil je naast het bijdragen aan een optimale projectcontrol en projectrapportage ook een adviesrol richting directie en (project)management? In deze rol ben je de sparringpartner en het financiële (project)geweten binnen het projectteam. Daarin is het van essentieel belang om vooruit te denken en hen hierin te adviseren. Jij staat aan het roer als het gaat om het monitoren van de doelstellingen van het project en het aanleveren van een accurate financiële en kwalitatieve projectrapporten.

  Ben jij de projectcontroller die ons team komt versterken?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting (Controlling, BE) aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Sterke communicatieve vaardigheden waarbij organisatie sensitiviteit en inlevingsvermogen essentieel zijn
  • Je bent in staat om op de juiste wijze invloed uit te oefenen en de gevolgen van je eigen beslissingen op de juiste wijze te managen.
   

  Over Hofmeier

  Hofmeier begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Het spreekt voor zich dat een passend salaris en een leaseauto onderdeel zijn van onze aanbieding. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team sectorspecialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staan. Tijdens de intern georganiseerde trainingen en kennisbijeenkomsten wordt de kennis en ervaring onderling gedeeld. Hofmeier ondersteunt je in je ontwikkeling in een vast dienstverband. Er is een intern opleidingsprogramma afgestemd op je loopbaanmogelijkheden, functies en benodigde competenties binnen Hofmeier.

  Wat bieden wij jou

  Ontwikkeling – Een training Excel voor gevorderden, effectief communiceren of Power BI. Een kleine greep uit de diverse trainingen die de Hofmeier Academy aanbiedt. Er zijn online trainingen te volgen, op momenten die voor jou het beste uitkomen. Tijdens de live trainingen op kantoor kun je de interactie en verbinding met jouw collega’s weer opzoeken.

  Impact maken – Door de persoonlijke aanpak en kennis van zaken, maken Hofmeiers het verschil! Met jouw oplossingsgerichte mindset heb je snel door wat een organisatie nodig heeft en ga je graag het gesprek aan voor een beter resultaat.

  Events – Buiten werktijd zoekt Hofmeier ook de verbinding:

  • Zo is er jaarlijks de Hofmeier Zomeravond, waarbij de gesprekken met collega’s niet over cijfers hoeven te gaan 😉.
  • Een populair evenement is de Hofmeier Connect. Tijdens deze bijeenkomst komen opdrachtgevers en professionals samen om een inspirerende sessie met sprekers bij te wonen en de dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.
  • Hoe leuk is het dat er ieder jaar een kerstfeest wordt georganiseerd waarbij ook de partner van de professional is uitgenodigd! Ook aan de jongste Hofmeier telgen wordt gedacht; Sinterklaas weet het kantoor van Hofmeier steeds weer te vinden.
  • Binnen de sectoren worden er ook activiteiten georganiseerd om zo de team spirit hoog te houden. Denk daarbij aan een padel clinic, tennistoernooi of een kookcursus.
   

  Sollicitatieformulier