LinkedIn Vacature Controller Woningcorporaties - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature Controller Woningcorporaties

  Contracttype: Bepaalde tijd (met uitzicht op vast)
  Salarisindicatie: € 4.200,- per maand (afhankelijk van jouw niveau en ervaring)
  Werkervaring: 5-6 jaar
  Opleidingsniveau: HBO/WO
   
  Oké, je maakt de woningen niet zelf, maar je draagt absoluut jouw ‘steentje’ bij! Hoe dan? Doordat jij kennis hebt van de Woningwet 2015, dPi, dVi, DAEB/niet DAEB…
  Je wil graag jouw eerder opgedane corporatie ervaring inzetten bij verschillende woningcorporaties, maar je weet niet hoe je die stap moet nemen? Laat dat maar aan ons over! Hofmeier denkt graag met je mee hoe je het maximale uit jouw carrière kan halen.

  Meer dan cijfers

  De situatie op de Nederlandse woningmarkt is gespannen. Grote nieuwbouwambities, de situatie van toetreders tot de woningmarkt is lastig, hypotheekverstrekkers stellen strenge eisen, de corporaties hebben te kampen met wachtlijsten en grote verduurzamingsopgaven. Hofmeier heeft in de afgelopen jaren al meer dan 150 corporaties bijgestaan, wij hebben een landelijke dekking en komen bij 80% van de woningcorporaties warm over de vloer. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van sector specialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staat. Je staat middenin de corporatiewereld, dichtbij de mensen, je luistert goed en reikt vanuit jouw ervaring proactief nieuwe perspectieven en praktische oplossingen aan.

  Enkele voorbeelden van werkzaamheden die je zal verrichten zijn:

  • Toepassen van de woningwet met onder andere scheiding Daeb of niet-Daeb en marktwaardering in verhuurde staat
  • Inrichten, coördineren en uitvoeren AO/IC
  • Externe verslaggeving en dVi
  • Meerjarenprognose, begroting en dPi
  • Liquiditeitsprognoses en Treasury
  • Interne controles en procesoptimalisatie
  • Invulling financiële rol binnen een MT

  Ben jij de Controller die ons team komt versterken?

  • Je bent gedreven! Jij bent er klaar voor om jezelf en de organisatie te ontwikkelen
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden waarbij organisatie sensitiviteit, overtuigingskracht en inlevingsvermogen essentieel zijn
  • Je bent een stevige persoonlijkheid, pro actief, vernieuwend en je beschikt over goede adviesvaardigheden
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding in Bedrijfseconomie
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Controller binnen de Woningcorporatie sector

   

  Over Hofmeier

  Hofmeier begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Het spreekt voor zich dat een passend salaris en een leaseauto onderdeel zijn van onze aanbieding. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team sectorspecialisten waarbij samenwerking en collegialiteit voorop staan. Tijdens de intern georganiseerde trainingen en kennisbijeenkomsten wordt de kennis en ervaring onderling gedeeld. Hofmeier ondersteunt je in je ontwikkeling in een vast dienstverband. Er is een intern opleidingsprogramma afgestemd op je loopbaanmogelijkheden, functies en benodigde competenties binnen Hofmeier.

  Wat bieden wij jou

  Ontwikkeling – Een training Excel voor gevorderden, effectief communiceren of Power BI. Een kleine greep uit de diverse trainingen die de Hofmeier Academy aanbiedt. Er zijn online trainingen te volgen, op momenten die voor jou het beste uitkomen. Tijdens de live trainingen op kantoor kun je de interactie en verbinding met jouw collega’s weer opzoeken.

  Impact maken – Door de persoonlijke aanpak en kennis van zaken, maken Hofmeiers het verschil! Met jouw oplossingsgerichte mindset heb je snel door wat een organisatie nodig heeft en ga je graag het gesprek aan voor een beter resultaat.

  Events – Buiten werktijd zoekt Hofmeier ook de verbinding:

  • Zo is er jaarlijks de Hofmeier Zomeravond, waarbij de gesprekken met collega’s niet over cijfers hoeven te gaan 😉.
  • Een populair evenement is de Hofmeier Connect. Tijdens deze bijeenkomst komen opdrachtgevers en professionals samen om een inspirerende sessie met sprekers bij te wonen en de dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.
  • Hoe leuk is het dat er ieder jaar een kerstfeest wordt georganiseerd waarbij ook de partner van de professional is uitgenodigd! Ook aan de jongste Hofmeier telgen wordt gedacht; Sinterklaas weet het kantoor van Hofmeier steeds weer te vinden.
  • Binnen de sectoren worden er ook activiteiten georganiseerd om zo de team spirit hoog te houden. Denk daarbij aan een padel clinic, tennistoernooi of een kookcursus.
   

  Sollicitatieformulier