LinkedIn Vacature overzicht - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Vacature overzicht

  De leukste finance baan voor jou

  Met plezier werken als finance interim-professional of consultant op verschillende projecten. Bij Hofmeier werken wij voor woningcorporaties, gemeenten en onderwijsinstellingen, maar ook voor het bedrijfsleven. Door een grote achterban van collega’s is er super veel kennis in huis om met elkaar te delen. Er is bijna geen project te gek dat we niet kunnen aanpakken. Samen meer bereiken is wat in het DNA zit van een echte Hofmeier. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact op met onze recruiter, Sabrine de Ruijter.

  Bedrijfsleven

  De groeiende markt betekent toenemende concurrentie en vraagt naar innovatieve en duurzame initiatieven. Productie- en ketenkosten staan onder druk om structureel concurrentievoordeel te halen. Het verlagen van de kosten gaat vaak hand in hand met automatisering en/of robotisering. Volop nieuwe kansen om de productiviteit te verbeteren. Binnen deze sector hebben we de volgende vacatures open staan:

  Controller

  Project controller

  Assistent-controller

  Woningcorporaties

  Vanuit een schone en veilige woonomgeving kunnen mensen die het moeilijk hebben in de samenleving hun leven verder (weer) opbouwen. De maatschappij verwacht dat ook, maar dat gaat niet vanzelf! Binnen deze sector hebben we de volgende vacatures open staan:

  Controller

  Assistent-controller

  Professional Finance & Control

  Consultant Woningcorporaties

  Gemeenten

  Binnen de sector Public is er sprake van een vernieuwing van het publieke denken (een andere focus). De inwoners en maatschappelijke partners worden meer centraal gesteld. Het integraal denken van de beleidsadviseurs wordt bevorderd. Er wordt meer gestuurd op maatschappelijk gewenste resultaten en de medewerkers krijgen meer bevoegdheden en verantwoordelijkheden met daarbinnen meer ruimte zichzelf te ontwikkelen. Binnen deze sector hebben we de volgende vacatures open staan:

  Financial Controller / Financieel Adviseur

  Business Controller/Strategisch Adviseur

  Consultant

  Onderwijs

  Met de huidige digitale revolutie bevinden onderwijsinstellingen zich in een dynamische omgeving. Ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat je jezelf continu de vraag dient te stellen;  Op welke wijze geven we het beste vorm aan de ontwikkeling van het individu? Strategische plannen inclusief doelstellingen worden opgesteld voor een periode van een aantal jaren. Het herijken van de gekozen strategie in de hedendaagse veranderende omgeving is noodzakelijk. Hierbij moet men de generieke doelstellingen nog wel voor ogen houden. Een andere benadering die past bij de tijd, maar wel een groter beroep doet op de flexibiliteit van onderwijsinstellingen. Binnen deze sector hebben we de volgende vacature(s) open staan:

  Controller

  Werken bij Hofmeier

  Naast het plaatsen van de beste interim-finance professionals willen we die zelfde kwaliteit uiteraard ook op ons hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor van Hofmeier hebben we daarom de volgende vacature(s) open staan:

  (Afstudeer)stage