LinkedIn De naam Hofmeier - Uw business partner voor organisatievraagstukken
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • De naam Hofmeier…

 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • De naam Hofmeier is afkomstig uit de tijd van het Hof van Keizer Karel de Grote. In die tijd was “de Hofmeier” het hoofd van de hofhouding. Hij zorgde ervoor dat het de Keizer aan niets ontbrak. Het goed laten functioneren van de hofhouding, ten dienste van de Keizer, was de verantwoording van de Hofmeier.
   
  De historische achtergrond van de “Hofmeier” laat ook zien dat deze functionaris in de Middeleeuwen was belast met de niet geringe opdracht om er voor te zorgen dat de Keizer het beste personeel uit het gehele Keizerrijk tot zijn beschikking had. De Hofmeier was voortdurend op zoek naar best gekwalificeerde mensen, die de strenge selectiecriteria van de Keizer konden doorstaan. 

  Hofmeier hanteert nog altijd deze selectiecriteria. Het leveren van topkwaliteit betekent vandaag de dag dat er een specialisme ten grondslag ligt aan de diensten die worden aangeboden. We leveren professionals en consultants die in het belang van de opdrachtgever groei realiseren en resultaten verbeteren.

  Hofmeier zorgt -net als toen- dat het haar opdrachtgevers goed gaat. Door het zijn van een partner in business voor financiële en organisatievraagstukken helpen we ambities van organisaties waar te maken.