LinkedIn Over Hofmeier - Uw business partner voor financiële vraagstukken
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Wij zijn Hofmeier

 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Wij komen niet zomaar binnen, presenteren een rapport en gaan weer weg. Wij zijn hands-on en pakken uw uitdagingen binnen uw organisatie samen aan. Wij adviseren en praktiseren

  Wij zijn Hofmeier.

  Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities waar te maken. Door samen de financiële functie te optimaliseren en daarmee vraagstukken aan te pakken.

  Hofmeier maakt het verschil door onze interim-professionals en consultants op innovatieve wijze aan onze opdrachtgevers te verbinden en te laten samenwerken. Ons doel: het behalen van groei en het verbeteren van resultaten.

   

  Onze kernwaarden

  ratios-woningcorporatie

  Betrokken

  We helpen organisaties om hun doelstellingen te laten realiseren. Dat klinkt als een open deur, maar in de realiteit betekent het dat uw doel ook ons doel wordt. Een interimmer is vaak een externe, maar een Hofmeier voelt alsof u een collega in huis haalt. Die betrokkenheid gaat verder dan alleen de professional die in huis is gehaald.

  Persoonlijk

  Hard op de inhoud, zacht op de relatie. Wij zorgen ervoor dat we goed leveren, maar weten ook dat we een goede relatie moeten hebben om goede resultaten te kunnen behalen. Oog voor meer dan alleen cijfers uit zich in breder naar de organisatie en haar processen kijken en vanuit die invalshoek verbeteren.

  interim finance professionals bij Hofmeier

  Expert

  We kunnen niet een generieke financieel professioneel bij u neerzetten als deze persoon de wet- en regelgeving en context niet kent. Onze branchespecifieke professionals hebben meerdere bedrijven in uw industrie al meegemaakt en kennen de wet- en regelgeving.

  Toegankelijk

  Hofmeiers helpen bedrijven en mensen graag verder. Ze zijn toegankelijk en open. Er is nooit een vraag te veel om te stellen. Zo werken onze professionals ook met elkaar samen. Iedere professional heeft zijn eigen specialisme. Wij kennen elkaars krachten en versterken elkaar hiermee als een opdracht hier om vraagt. Delen van kennis en ervaring verrijkt uiteindelijk iedereen.

  hofmeier-consultants

  Proactief

  Een Hofmeier wil organisaties verder helpen. Kansen en uitdagingen worden door onze professionals altijd benoemt. Als je verder wilt komen kan een boodschap ook weleens minder leuk zijn. Met een oplossingsgerichte mindset mag je verwachten dat onze professionals pro-actief signaleren en het gesprek aangaan voor een beter resultaat.

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wij werken met 130 interim professionals en consultants in specialistische teams, voor de sectoren:

  We hebben een scherp oog voor trends en ontwikkelingen die onze relaties raken. Met collega’s die zich optimaal inzetten met vakkennis, verbindend vermogen en bovendien door hun commitment bij de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

  Hofmeier realiseert groei en het behalen van organisatiedoelen door een optimale inrichting van de financiële functie. Wij leveren waarde aan onze klanten door het oplossen van finance en organisatievraagstukken die gericht zijn op continuïteit, kwaliteit, transitie en capaciteit. Hofmeier draagt zo actief bij aan het toekomstbestendig maken van organisaties.

  We leveren professionals en consultants die in het belang van de opdrachtgever groei realiseren en resultaten verbeteren.

  Waar komt de naam vandaan?

  De naam Hofmeier is afkomstig uit de tijd van het Hof van Keizer Karel de Grote. In die tijd was “de Hofmeier” het hoofd van de hofhouding. Hij zorgde ervoor dat het de Keizer aan niets ontbrak. Het goed laten functioneren van de hofhouding, ten dienste van de Keizer, was de verantwoording van de Hofmeier.
   
  De historische achtergrond van de “Hofmeier” laat ook zien dat deze functionaris in de Middeleeuwen was belast met de niet geringe opdracht om er voor te zorgen dat de Keizer het beste personeel uit het gehele Keizerrijk tot zijn beschikking had. De Hofmeier was voortdurend op zoek naar best gekwalificeerde mensen, die de strenge selectiecriteria van de Keizer konden doorstaan. 

  Hofmeier hanteert nog altijd deze selectiecriteria. Het leveren van topkwaliteit betekent vandaag de dag dat er een specialisme ten grondslag ligt aan de diensten die worden aangeboden. 

   

  Zin om met ons in gesprek te treden?