LinkedIn Over Hofmeier | Uw business partner voor financiële vraagstukken
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Over ons

 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Wie we zijn

  Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities waar te maken. Door samen de financiële functie te optimaliseren en daarmee vraagstukken aan te pakken.

  Hofmeier maakt het verschil door onze interim professionals en consultants op innovatieve wijze aan onze opdrachtgevers te verbinden en te laten samenwerken. Ons doel: het behalen van groei en het verbeteren van resultaten.

  Het behalen van organisatiedoelen door een optimale inrichting van de finance functie.

  Wij werken met 130 interim professionals en consultants in specialistische teams, voor de sectoren:

  Hoe Hofmeier werkt

  We hebben een scherp oog voor trends en ontwikkelingen die onze relaties raken. Met collega’s die zich optimaal inzetten met vakkennis, verbindend vermogen en bovendien door hun commitment bij de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

  Wat u krijgt

  Hofmeier realiseert groei en het behalen van organisatiedoelen door een optimale inrichting van de financiële functie. Wij leveren waarde aan onze klanten door het oplossen van finance en organisatievraagstukken die gericht zijn op continuïteit, kwaliteit, transitie en capaciteit. Hofmeier draagt zo actief bij aan het toekomstbestendig maken van organisaties.

  Meer over onze naam

  Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures!