LinkedIn Interim professionals | Een uitgebreid netwerk van professionals
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Interim

 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Elke organisatie wordt weleens geconfronteerd met ontwikkelingen die een directe aanpak vragen. Groei, krimp, gewenste structuur- of cultuurwijziging, ICT pakketupgrade of implementatie. Maar ook onvoorziene mutaties in uw professionele bezetting kunnen de behoefte aan tijdelijke capaciteit, kennis en ervaring op leidinggevend niveau manifest maken.

  Strategie
  De strategische keuzes zijn aan u om te maken. U bepaalt of u de continuïteit van het lopende proces in handen geeft van een interim professional of juist de gewenste verandering. De relatiemanager van Hofmeier wisselt hierover tijdens het inventarisatiegesprek graag van gedachten met u. Dé goede interim professional bestaat niet, de goede interim professional voor úw vraagstuk wel.

  Samenwerking
  Hofmeier beschikt over een uitgebreid netwerk van interim professionals (en consultants) met jarenlange ervaring in de financiële kolom binnen zowel profit als non-profit organisaties. ‘Een Hofmeier’ is integer, professioneel, daadkrachtig en communicatief vaardig. Hij of zij kijkt naar meer dan cijfers alleen. Hard en soft controls zijn van belang om een opdracht tot een goed eind te brengen. Daarvoor zijn kennis en ervaring nodig binnen uw sector en persoonlijke skills belangrijk. Door een gedetailleerde inventarisatie van uw vraag vinden wij voor elke opdracht en voor elke organisatie een passende financiële interim professional of controller. Hofmeier biedt u de zekerheid van de juiste persoon op de juiste plek. Tijdens het interim traject fungeert Hofmeier als sparringpartner voor opdrachtgever én interim manager. Zo worden onze kwaliteitsnormen geborgd.

  Wij zijn erg benieuwd naar uw specifieke uitdagingen. Behoefte om eens van gedachten te wisselen? Neem dan contact op met ons of via 088-5727555 of info@hofmeier.nl.