LinkedIn Scenario's impact coronavirus - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Breng de scenario’s van de impact van het coronavirus voor uw corporatie in kaart!

  interne-control-corona
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 •  

   

   

   

   

  Ook voor woningcorporaties die de jaarstukken voor 2019 al hebben laten vaststellen in de Raad van Commissarissen is het verstandig om de impact van het coronavirus in kaart de brengen. Voor corporaties die dit nog niet hebben geregeld is dit zelfs verplicht.

  Wat het effect voor uw woningcorporatie precies zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Het is wel mogelijk op dit zo goed als mogelijk in kaart te brengen.

  Onze Teus van der Heiden gaf vorige week al het volgende advies: ‘ Om goed en volledig de gevolgen in beeld te brengen, zou iedere manager over een vragenlijst, gericht op zijn afdeling, moeten beschikken. Dit zal binnen zijn afdeling leiden tot inzicht in mogelijke gevolgen en wellicht scenario’s. Gewapend met de antwoorden vanuit zijn afdeling hierop, gaat de manager in overleg met zijn collega’s in het MT. Na het gesprek hierover beschikt de bestuurder over een overwogen analyse van de mogelijke invloed van het Coronavirus.’

  Wij ondersteunen u graag en daarom hebben wij een vragenlijst ontwikkeld voor de verschillende afdelingen in een corporatie: Vastgoed, Wonen, Financiën, Bestuur en Staf met de belangrijkste vragen. Zodat u in deze periode helder krijgt  hoe het er voor staat er waar rekening mee moet worden gehouden naar de toekomst. Doe er u voordeel mee.

  Heeft u vragen of wilt u sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Ontvang de vragenlijst Interne Controle

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.

  Teus van der Heiden
  Teus van der HeidenExpert Control Woningcorporaties 06 20 63 45 86
  Frank Bieleman
  Frank BielemanSectorleider Woningcorporaties 06 53 10 24 28