• Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Maandag 20 april 2020 | Online | 10:30-12:30

  Digitale Impactsessie: Risicomanagement

  Hofmeier verzorgt in de tijd van de Coronacrisis korte impactsessies om woningcorporaties te ondersteunen. De sessies zijn kosteloos maar hebben wel een maximaal aantaldeelnemers. 

  Voor wie?
  Managers Financiën Woningcorporaties en Controllers

  Wat?

  Wat zijn de gevolgen van de Coronacrisis voor de belangrijke processen van de woningcorporatie? Wat zijn de gevolgen voor de waarderingen van het vastgoed, de voortgang en de doorwerking op nieuwbouw en het onderhoud, de gevolgen voor de aan te trekken leningen in 2020, de woningverkopen, de huurmutaties, de huurincasso en de financiële kengetallen? 

  Handelen in een crisissituatie, niets doen is geen optie. Als een corporatie niets doet, dan zijn de kasstromen in 2020 anders dan was begroot in december 2019. Welke zijn dat en wat zijn mogelijke tegenmaatregelen? Waar moet met het opstellen van de begroting 2021 rekening mee worden gehouden?

  Tijdens deze sessie gaan we in op de belangrijkste aandachtspunten en bespreken we welke acties er noodzakelijk zijn om te ondernemen. 

  Aanmelden?
  Middels het formulier kan je je aanmelden voor deze sessie. Je ontvangt dan per mail een uitnodiging voor deze sessie. Er zijn maximale 10 plaatsen beschikbaar. bij meer aanmeldingen wordt een tweede sessie overwogen. Wij houden u per mail op de hoogte. 

  0 min lezen
  Teus van der Heiden
  Teus van der HeidenExpert Control Woningcorporaties 06 20 63 45 86