Mandana Akbari versterkt Hofmeier sector Woningcorporaties

Mandana Akbari versterkt per 1 maart 2019 het corporatieteam van Hofmeier als manager en consultant Wonen. Hofmeier slaat hiermee zichtbaar de vleugels uit naar advies en consulting voor de pijler Wonen in de woningcorporatie sector. Daarnaast zal Mandana ook alvast aandacht besteden aan de pijler Vastgoed omdat zij ook hier in het verleden kennis en ervaring in heeft opgedaan.

1 min lezen

Mandana heeft ruim 19 jaar ervaring in de sector van woningcorporaties. Ze deed operationele en managementervaring op binnen 17 corporaties in uiteenlopende functies en rollen. Daarmee is Mandana een waardevolle aanvulling op het bestaande trackrecord van Hofmeier dat zich voornamelijk in Bedrijfsvoering en P&C bevindt.

Binnen woningcorporaties worden de drie pijlers steeds meer vanuit samenhang gemanaged. Hofmeier is mede door de komst van Mandana in staat integraal advies uit te brengen en als projectleider invulling te geven aan de complexe dossiers. Steunend op de jarenlange interim managementervaring van Hofmeier groeit hiermee de organisatie brede dienstverlening in de sector verder naar volwassenheid.


Ook interessant