LinkedIn Hofmeier Connect Meeting: FOCUS AAN/UIT! | Hofmeier.nl - Interim en Consulting
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Donderdag 11 april 2019 | DeFabrique, Utrecht | 18.00 uur - 22.00 uur

  Hofmeier Connect Meeting: FOCUS AAN/UIT!

  Wat hebben brein expert Mark Tigchelaar en topschaatser Mark Tuitert met elkaar gemeen?

  FOCUS!

  3 min lezen

  Wat hebben brein expert Mark Tigchelaar en topschaatser Mark Tuitert met elkaar gemeen? Ze weten beiden hoe je moet trainen om het beste uit jezelf te halen. Op een totaal andere manier en toch ook weer niet. Uiteindelijk zit het allemaal tussen de oren.....op het juiste moment de FOCUS AAN- of UITzetten.

  Tijdens een interactieve mini training laat brein expert Mark Tigchelaar zien hoe ons brein werkt en hoe we hier meer uit kunnen halen. Hij deelt de nieuwste inzichten uit de neuro-psychologie om niet meer afgeleid te raken, sneller te schakelen tussen projecten en minder stress te ervaren. Het effect is dat je op een dag veel meer gedaan krijgt, met minder inspanning. Het is geen time-management, het is brain-management: Focus AAN/UIT. De training zit vol met Brain Games en is zeer praktisch: na de training kunt u zelf alles inzetten of overdragen op uw team.
   
  Wie weet er meer van het AANzetten van FOCUS dan een topsporter? Mark Tuitert is een expert in het beste uit jezelf halen met de juiste mindset. Allemaal voor dat ene moment, die droom. Mark legt de link tussen topsport en het ondernemerschap: teamwork, leiderschap, doelmatig werken, persoonlijk leiderschap en omgaan met tegenslagen.

  Over Mark Tigchelaar
  Mark Tigchelaar, is dyslectisch, studeerde neuro-psychologie, en is breinexpert. Hij is directeur van UseClark, al meer dan 14 jaar helpt hij overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen, door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van de hersenen. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt in 16 landen gebruikt. Inmiddels heeft Mark meer dan 100.000 mensen mogen opleiden in de methoden om meer uit het brein te halen. Hij is daarnaast betrokken bij verschillende TV programma’s over de hersenen en is auteur van 4 boeken. Deze zijn vertaald in 6 talen.


  Over Mark Tuitert
  Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014, besloot Mark zijn talenten op ander gebied te ontwikkelen. Zo was hij onder andere presentator bij het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Zuid-Korea, is hij trainer van FitChannel en stortte hij zich, na afronding van een opleiding ‘Sport, Business and Leadership’ vol op het ondernemerschap. In zijn presentatie legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap door het uitlichten van thema’s als teamwork, leiderschap, doelmatig werken, persoonlijk leiderschap en omgang met tegenslagen.

  Laat u inspireren tijdens deze Connect Meeting met Hofmeier! 

  Agenda en details
  Datum: donderdag 11 april 2019
  Tijd: 18.00 uur tot 22.00 uur, incl. eten, drinken en borrel
  Thema: FOCUS AAN/UIT
  Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

  Let op! Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

  Er zijn voor genodigden van Hofmeier geen kosten verbonden aan deze Connect Meeting.


  Ook interessant