LinkedIn Beste Finance Team of the Year | Hofmeier.nl - Interim en Consulting
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Beste Finance Team of the Year

  Hofmeier is als goldpartner betrokken bij Best Finance Team of the Year.  De financiële functie is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid geworden van de business én de financiële discipline. Een functie die een bijdrage levert aan het behalen van organisatiedoelen en groeidoelstellingen.

  1 min lezen
  finance-team
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Dat vraagt andere competenties en inzichten van de afdeling. Het gaat niet meer over rapporteren alleen maar ook over anticiperen op ontwikkelingen binnen de organisatie en de markt. Om duidelijk te maken wat de impact is van keuzes, is nauwe samenwerking nodig met andere afdelingen en externe partijen.

  Met deze verantwoordelijkheden ontstaat succes alleen door als team optimaal samen te werken. Dat is precies wat Hofmeier gelooft. Samen meer bereiken door te verbinden. Het beste uit een team halen, is waar we dagelijks mee bezig zijn. Betrokkenheid bij ‘Best finance team of the year' is voor ons een logische keuze. We zien uit naar de innovatieve plannen en oplossingen van de deelnemers. We laten ons graag inspireren.

  Quote:

  "The best finance team bestaat uit individuen die door samen te werken -met de missie en visie in gedachten- gezamenlijk het geweten en de motor vormen van de organisatie."

  Coen van der Kruijs

  De award is de ultieme erkenning en bekroning voor de inspanningen van een finance team bij een organisatie en kent twee categorieën:

  1. Best Finance team of the Year - kleine en middelgrote organisaties
  2. Best Finance team of the Year - grote organisaties

   


  Ook interessant