Vastgoedconsultant Lambert van den Top versterkt Hofmeier | Hofmeier.nl - Interim & Consulting
 • Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Vastgoedconsultant Lambert van den Top versterkt Hofmeier

  Lambert van den Top  versterkt sinds 1 juli het corporatieteam van Hofmeier als vastgoedconsultant. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoed- en waarderingsvraagstukken heeft Lambert de kennis opgebouwd om gericht advies te kunnen geven ten aanzien van specialistische vastgoed bedrijfsvoerings-, strategische en riskmanagement vraagstukken. Vanuit deze expertise en ervaring kan hij voorzien in professioneel vastgoed inzicht en passend advies samenhangend met uw financiële en fiscale planning.

  1 min lezen
  lambert-van-den-top
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Naast de beheersing van vastgoed risico’s kunnen kansen en bedreigingen inzichtelijk worden gemaakt (scenarioanalyse). Daarnaast zal het advies in veel gevallen gepaard gaan met bedrijfsvoeringsbrede aandachtspunten. Daarbij kan het gaan van strategisch tot financieel/boekhoudkundig niveau. Deze unieke combinatie biedt mogelijkheden om verantwoord en uitlegbare vastgoedkeuzes te maken. Lambert zet zijn vaardigheden en kennis graag in bij uw organisatie door het actief aangaan van samenwerking met uw medewerkers. Op die wijze ontstaat er niet alleen meer feeling met uw organisatie en knelpunten daarbinnen, maar versterkt het ook de interne bewustwording op financieel en vastgoed gebied. Alles met het doel om een waardevolle businesspartner te zijn voor uw organisatie!