• Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Tijd om te ontstressen!

  Blog | Peter van Gilst

  Bijna de out-of-office aanzetten en gaan genieten! Dat willen we allemaal met dit zomerse weer! Voor veel medewerkers binnen de financiële afdelingen van woningcorporaties zijn de jaarrekening en de dVi weer afgerond. Soepeler dan voorgaand jaar, dus we sluiten het eerste gedeelte van het jaar weer met een goed gevoel af. Nu is het tijd om even afstand te nemen, weer op te laden en na de zomer vol frisse moed en nieuwe energie weer aan de slag te gaan met de begrotingsronde en de bijbehorende dPi.

  2 min lezen
  Blog: Peter van Gilst Tijd om te ontstressen

  Maar naast vakantie wordt deze periode door veel financials binnen de corporatiesector ook nuttig besteed. De druk is even van de ketel en er is ruimte om aan de slag te gaan met zaken die u in de afgelopen periode, bewust of onbewust, even geparkeerd had. Er is lucht om te reflecteren op de stand van zaken binnen de corporatie en afdeling en vooruit te kijken naar de toekomst!

  ‘Wat komt er op ons af?’
  ‘Waar moeten we ons de komende periode zoal mee bezig gaan houden, wat wordt er van ons verwacht?’

  ‘Zijn wij wel klaar om alle komende ontwikkelingen als organisatie het hoofd te kunnen bieden?’

  Daarom hebben we in deze inspiratiemail voor u een paar interessante thema’s en ontwikkelingen in corporatieland gebundeld. Lees over Scenarioplanning, Soft Skills en Verslaglegging/SBR, toekomstige ontwikkelingen en de manier om daarmee om te gaan.

  Kent u professionals die ook wat inspiratie kunnen gebruiken? Deel dan deze inspiratiemail en attendeer ze op de inspiratiebutton bovenaan deze mail. Veel leesplezier, tot de volgende editie en natuurlijk een hele fijne vakantie!

  Zomerse groeten,

  Peter van Gilst
  Sectorleider Woningcorporaties


  Ook interessant