LinkedIn Roy de Werd versterkt sector Public - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Roy de Werd versterkt sector Public

  Mogen wij even voorstellen: Roy de Werd, dé nieuwe Sectormanager Onderwijs van Hofmeier. Hij gaat met veel enthousiasme aan de slag als verbinder tussen opdrachtgevers en professionals. "Bij het bieden van maatwerkoplossingen voor organisatievraagstukken vind ik het het allerbelangrijkste, dat ik bijdraag aan groei en dat de mens centraal staat", aldus Roy. 

  2 min lezen
  Onderwijs | Actueel | Hofmeier
  De mens centraal

  Sinds september 2018 is Roy de Werd als Sectormanager Onderwijs werkzaam bij Hofmeier. Roy heeft jarenlange ervaring op het gebied van interim dienstverlening. Na zijn HBO Bedrijfseconomie te hebben afgerond is hij gestart bij Welten. Hier ging hij achtereenvolgens als Interim Professional, Resourcemanager en vervolgens als Manager aan de slag. De nadruk in deze rollen was vooral gericht op het bieden van maatwerkoplossingen voor organisatievraagstukken, waarbij “de mens” centraal staat. Dit voornamelijk binnen de financiële dienstverlening. Dit sluit perfect aan bij zijn rol binnen Hofmeier! 

  De sector Public nog beter en breder op de kaart zetten
  Roy is een verbinder. Door samen met opdrachtgevers te brainstormen over toekomstige thematieken en problematieken en met professionals over persoonlijke ontwikkeling, weet hij toegevoegde waarde te bieden in de bewegingen. Met zijn ruime ervaring kan Roy een mooie rol vervullen om de sector Public voor Hofmeier breder en beter op de kaart te zetten. Hij kan daarbij een waardevolle invulling geven aan de ontwikkeling van young professionals, het ontwikkelen van thema’s en deze uitdragen naar onderwijsinstellingen.

  "Mijn uitdaging is het zoeken naar de juiste verbinding tussen dienstverlening, organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering. En dit altijd vanuit een goed persoonlijk contact. Wilt u weten hoe ik dat zie voor uw organisatie? Ik denk graag met uw mee!"


  Ook interessant