LinkedIn Doen wat ik leuk vind = Sabrine de Ruijter - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Doen wat ik leuk vind = Sabrine de Ruijter

  Mogen wij even voorstellen: Sabrine de Ruijter, dé nieuwe Recruiter van Hofmeier. Zij neemt de rol van Suzanne Danen (interim) over. Ze gaat met veel enthousiasme op zoek naar die 'Echte Hofmeiers', die experts, doorzetters en aanpakkers met passie voor het financiële vak en voor mensen. "Het allerbelangrijkste vind ik, dat ik doe wat ik leuk vind!", aldus Sabrine. 

  1 min lezen
  Sabrine-de-Ruijter
  De juiste persoon aan de juiste baan koppelen

  "Als recruiter spreek ik veel mensen en laat praten nu juist één van mijn favoriete bezigheden zijn! Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om de juiste persoon aan de juiste baan te koppelen en dit te realiseren door echt het gesprek met elkaar aan te gaan. Ontdekken wie de echte persoon is achter dat CV, daar ligt mijn uitdaging!

  Ik merk zodra je andere dingen vraagt dan de standaard vragen tijdens een sollicitatie, er de leukste gesprekken ontstaan. En aangezien je veel tijd besteed op de werkvloer en met collega's, vind ik het een must dat de sfeer en het gevoel goed is! Dat voel ik hier binnen Hofmeier en dat wil ik ook voor de kandidaten."


  Ook interessant