LinkedIn Interim Professionals Public - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Uitgelichte Interim Professionals Public

  Heeft u tijdens de coronacrisis extra capaciteit nodig of behoefte aan een bepaalde expertise op afdeling bedrijfsvoering? Onze Hofmeiers staan ook in crisistijd voor u klaar met dezelfde hans-on mentaliteit die u van ons gewend bent. Wij stellen graag een paar van onze professionals aan u voor. 

  Wilt u sparren over uw vraagstuk? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

  2 min lezen
  interim-professionals-hofmeier
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Professionals onderwijs en gemeenten

  Erwin van de Pol QC

  Erwin heeft zeer ruime ervaring in het uitvoeren en aansturen van de volledige Planning & Control bij onderwijsinstellingen. Binnen het onderwijs heeft hij in diverse rollen zoals Controller, Business Controller of Concerncontroller geacteerd. Deze ervaring combineert hij onlosmakelijk met zijn expertise in procesbeheersing. Door grip te krijgen op de processen, krijgt u ook grip op de Planning & Control cyclus en de financiële kaders. Met de zomerperiode in aantocht wordt het begrotingsproces weer opgestart. Erwin stelt deze begroting op en begeleidt hierbij mens en proces. Hij spreekt dan graag met u over beleidsrijk begroten en over hoe óók de strategische plannen van uw onderwijsinstelling zijn opgenomen in de (meerjaren)begroting.

  erwin-vd-pol

  Marien el Aidi EMFC RC

  Marien is een ervaren Controller, die bij diverse gemeentelijke overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen in de rol van Strategisch Financieel Adviseur, Management Controller, Business Controller en Concerncontroller actief is geweest. Het opzetten en door ontwikkelen van business control is haar expertise. Daarnaast is zij adviseur in het kader van de (Verbijzonderde) Interne Controle. Ze begeleidt gemeenten bij de te nemen stappen om tot een goede interne beheersing te komen. Uiteindelijk resulteert het in het kunnen afgeven van een verklaring omtrent Rechtmatigheid. Mariem helpt u de stappen te bepalen en uw Interne Controle op orde te hebben.

  Haiko Wensveen MSc.

  Haiko is een zeer gedreven en intelligente jonge professional, die naast zijn afgeronde academische opleiding Economics of Management & Organisation ervaring heeft opgedaan in het verzorgen van de Planning & Control producten in de publieke sector. Hij is thuis in de mogelijkheden, die moderne applicaties bieden. Gewoon doen, maar wel met een positief kritische blik. Haiko is te typeren als een teamplayer, gedreven en enthousiast, waardoor hij een erg goede aanvulling is op uw team!

  heiko-wensveen

  Wilt u meer weten over een van onze professional? Neem dan contact met ons op!