LinkedIn Interim Professionals HID | Hofmeier.nl - Interim en Consulting
 • Financieel-  of organisatievraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Uitgelichte Interim Professionals HID

  Heeft u tijdens de extra capaciteit nodig of behoefte aan een bepaalde expertise op de financiële afdeling? Onze Hofmeiers staan voor u klaar met een hans-on mentaliteit die u van ons gewend bent. Wij stellen graag een paar van onze professionals aan u voor.

  Wilt u sparren over uw vraagstuk? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

   

  Professionals Sector Handel, Industrie & Dienstverlening

  Nilson

  Een energieke, enthousiaste medior financial die sterk is in controlling en jaarrekening trajecten. Hij is ruim ervaren op financieel terrein en is een echte aanpakker. Vanuit zijn accountancy achtergrond heeft hij zich verder doorontwikkeld en daardoor is hij breed inzetbaar. Hij is bekend met diverse ERP-systemen, zeer kundig met excel en bekend met PowerBI.

  Nilson-Hofmeier 

  Frank

  Frank is een echte senior finance specialist. Met zijn ervaring en inzet is hij in staat de kar te trekken als het gaat om organisatievraagstukken op tactisch en strategisch niveau. Hij zorgt voor verbinding en is altijd op zoek naar het optimaal inrichten van de organisatie. Op operationeel vlak is hij inzetbaar in een rol als controller. Zijn hart gaat echt sneller kloppen bij vraagstukken op het gebied van risicomanagement.

  frank-van-de-heuvel

  Kittie

  Kittie is een gedreven, energieke finance professional op het gebied van financiën, strategie en management. Haar expertise en vaardigheden liggen op de volgende gebieden: financieel management, rapportages, systeemontwikkeling en –implementatie, leiderschap, herstructurering, contractonderhandelingen, M&A, due diligence, en interne controles.

  Kittie is een teambuilder en sparring partner met sterke commerciële focus en goede communicatieve, organisatorische en analytische vaardigheden.

  Ze staat voor een integrale aanpak en heeft bewezen resultaten geboekt door veranderingen en verbeteringen door te voeren in een scala van branches.

  kittie-hendriks

  Wilt u meer weten over een van onze professional? Neem dan contact met ons op!

  2 min lezen
  interim-professionals-hofmeier
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Max de KlerkSectorleider Handel, Industrie & Dienstverlening