Uitgelichte Interim Professionals HID | Hofmeier.nl - Interim & Consulting
 • Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Uitgelichte Interim Professionals HID

  Heeft u tijdens de coronacrisis extra capaciteit nodig of behoefte aan een bepaalde expertise op de financiële afdeling? Onze Hofmeiers staan ook in crisistijd voor u klaar met dezelfde hans-on mentaliteit die u van ons gewend bent. Wij stellen graag een paar van onze professionals aan u voor. 

  Wilt u sparren over uw vraagstuk? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

  2 min lezen
  interim-professionals-hofmeier
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Professionals Sector Handel, Industrie & Dienstverlening

  Monique Vijfvinkel

  Monique is een allround financial, met ruime ervaring in het verzorgen van de gehele financiële administratie.

  Ze werkt al geruime tijd bij Hofmeier en onze opdrachtgevers zijn zeer enthousiast over haar inzet en werktempo. Ze is een echte professional met enorm veel praktijkervaring. Monique krijgt energie van collega’s die er samen voor gaan, in teams is ze een verbindende factor en heeft een sterke samenwerkende rol. Ze laat zich “het kaas niet van haar brood eten” en staat haar mannetje, maar ze weet tevens een bescheiden ondersteunende rol in te nemen.

  monique-vijfvinkel 

  Souhail el Guennouni

  Souhail krijgt energie van mensen en organisaties helpen en ondersteunen. Van nature een stabiele man, weet waar hij het over heeft, pakt proactief taken naar zich toe, zonder dominant en bedreigend te zijn.

  Zijn drive is om met mensen te werken en samen de administratie goed, efficiënt en tijdig te voeren.  Persoonlijkheid;  niet op de voorgrond, eerder bescheiden, maar uiterst effectief en samenwerkend. Klanten hebben zijn inzet als zeer goed en plezierig ervaren

  Thomas van den Akker

  Business Controller Thomas is dé commerciële finance gesprekspartner van het management. Thomas heeft veel ervaring in de automotive branche. Hij heeft veel ervaring met rapportages, KPI modellen opzetten en met inrichting van BI-Tooling. Thomas heeft eveneens veel kennis van automatisering en juiste deze combinatie maakt hem uniek.

  Thomas is een echte peoplemanager, snel in denken en handelen en erg meedenkend met zijn gesprekspartner. Goede communicatieve skills, daarbij heeft hij zeker oog voor details en kan hij details en grote lijnen goed scheiden.

  thomas-akker

  Wilt u meer weten over een van onze professional? Neem dan contact met ons op!

  Max de KlerkSectorleider Handel, Industrie & Dienstverlening