LinkedIn Hofmeier lanceert nieuwe identiteit - Hofmeier.nl
 • Wilt u direct iemand aan de lijn? Bel: 088 – 572 75 55

 • Hofmeier lanceert nieuwe identiteit

  Hofmeier is toe aan een nieuwe jas. Gewoon een die beter past bij de dienstverlening en bij onze collega's die financiële en organisatievraagstukken oplossen bij onze opdrachtgevers.

  1 min lezen
  hofmeier-consultants
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Hofmeier is al 18 jaar business partner met interim professionals en nu ook met consultants. Die vertrouwde naam in de markt is ontstaan omdat we niet alleen oplossen maar verder kijken dan onze neus lang is om ook echt waarde toe te voegen. Zo helpen we de ambities van onze relaties haalbaar te maken. Mooie resultaten ontstaan door intensieve samenwerking, het toevoegen van kennis, daadkracht en 'een Hofmeier' die met plezier zaken echt aanpakt. Het gaat over meer dan cijfers.

  Dat DNA is nu zichtbaar in een passend logo en boodschappen met blauwe en groene kleuraccenten. Zo geven we uiting aan onze overtuiging dat cijfers belangrijk zijn, de vertaling ervan echt waarde toevoegt en dat onze professionals en consultants met (sector) kennis, samen met uw organisatie, zorgen dat zaken ook echt duurzaam worden opgelost.

  Heeft u vagen of opmerkingen?
  Neem dan contact op via 088 572 75 55 


  Ook interessant