Fiscalist Oscar Aliar versterkt sector Woningcorporaties | Hofmeier.nl - Meer dan cijfers
 • Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Fiscalist Oscar Aliar versterkt sector Woningcorporaties

  Oscar Aliar versterkt sinds 1 april 2019 het corporatieteam van Hofmeier als fiscaal consultant. Vanuit een stevige basis op het gebied van interim & consulting binnen de afdeling bedrijfsvoering van woningcorporaties breidt Hofmeier nu uit met fiscale consultancy. 

  1 min lezen
  Oscar Aliar

  Met bijna 20 jaar ervaring als allround fiscalist in zowel de compliance- als adviespraktijk heeft Oscar gedegen kennis opgebouwd van de belastingmiddelen waar uw organisatie mee te maken heeft zoals de omzetbelasting, overdrachtsbelasting, vennootschapsbelasting en verhuurderheffing. Vanuit deze expertise en ervaring kan hij voorzien in professioneel fiscaal inzicht en passend advies. Naast de beheersing van fiscale risico’s door middel van het opzetten en monitoren van een ‘tax controle framework’, is hij altijd alert op het verantwoord besparen van belastingen binnen deze kaders. Oscar zet zijn vaardigheden en kennis graag in bij uw organisatie door het actief aangaan van samenwerking met uw medewerkers. Op die wijze ontstaat er niet alleen meer feeling met uw organisatie maar versterkt het ook de interne fiscale bewustwording. Alles met het doel om een waardevolle bussinesspartner te zijn voor uw corporatie!


  Ook interessant