LinkedIn Andy Ramrattan versterkt team Hofmeier Consulting | Nieuwe Hofmeier
 • Financieel vraagstuk? Ook tijdens de coronacrisis staan onze finance professionals voor u klaar! Wij werken door volgens de richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Bel voor meer informatie! 088 572 75 55

 • Andy Ramrattan versterkt team Hofmeier Consulting

  Sinds deze maand is Andy Ramrattan de drijvende kracht binnen Hofmeier Consulting op het gebied van data i.c.m. het Lean-gedachtegoed. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen KPN retail (sales), is hij vier jaar geleden in corporatieland terechtgekomen. Hierin heeft hij meerdere rollen vervult als financial en stamdata beheerder. Hij heeft onder andere een nulmeting verricht en zo een data-optimalisatie gerealiseerd op de juistheid en volledigheid van financiële stamdata.

  1 min lezen
  Andy_Ramrattan
 • Call-to-action

  Bellen of mailen?
  U kunt ons natuurlijk telefonisch
  of via de mail bereiken

  of
 • Mijn passie voor data en Lean hebben ertoe geleid dat ik graag organisaties help bij o.a. datavraagstukken. Cruciaal voor een goed product is dat de data aan de voorkant goed is (input). Garbage IN = Garbage out!

  “Zonder goede data geen goed product!”

  Andy Ramrattan- Hofmeier.

  Ben je benieuwd wat je van Andy kunt verwachten?  Andy, is gedreven, daadkrachtig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft oog voor detail, is communicatief sterk en resultaat gericht.

  Wil jij ook een (data)-nulmeting voordat je überhaupt concrete doelen stelt en behaald? Behoefte aan optimalisatie in je rapportages?

  Heb je een vraag aan Andy of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!